Ξενοδοχεία.gr: Ελλάδα, Ελληνικά Νησιά, Ξενοδοχεία, Διακοπές

Μάρμακας, ΙθάκηΕπιλέξτε προορισμό
Μάρμακας - Ιθάκη: Παραλία Μάρμακα στην Ιθάκη, Νησιά Ιονίου

 
Μάρμακας, Ιθάκη
Μάρμακας, Ιθάκη Στη βόρεια πλευρά της Ιθάκης, η παραλία του Μάρμακα οφείλει το όνομά της στο γεγονός ότι η πανέμορφη παραλία διαθέτει θαλάσσιο πυθμένα στρωμένο με λευκά βοτσαλάκια, που μοιάζουν με κομμάτια από μάρμαρο και γυαλίζουν στον ήλιο, κάνοντας αντίθεση με τα σμαραγδένια, διάφανα νερά και το πράσινο των δέντρων.

Κοντά στη μαγευτική παραλία βρίσκεται το γραφικό νησάκι Άγιος Νικόλαος στο κέντρο του ομώνυμου όρμου.

Οι εκπληκτικές παραλίες Μπροσαετός και Πίσω Αετός βρίσκονται δυτικά και ανατολικά του στενού ισθμού Αετός, η όμορφη παραλία Αφάλες είναι κοντά στο χωριό Σταυρός και οι ωραίες, απομονωμένες παραλίες Άσπρος Γιαλός, Κουτούπί, Κέδρος, Βρύση και Καμίνια προσφέρουν ειδυλλιακή θέα και σμαραγδένια νερά.
 
Περισσότερες υπέροχες παραλίες υπάρχουν στην Ιθάκη, μικρές και απομονωμένες, κρυμμένες πιο μέσα στο νησί. Με λίγη εξερεύνηση, μπορεί να ανακαλύψετε ερημικούς παραδείσους, συχνά δύσβατους μα είναι κι αυτό μέρος της μαγείας.

Ενοικιάζοντας σκάφος από το Κιόνι ή τις Φρίκες μπορείτε να βρείτε ιδιωτικούς ειδυλλιακούς όρμους, που βρέχονται από τα καθαρά νερά του Ιονίου.
.............................................................................................................................................
Επιστροφή:
+ Ιθάκη - Αρχική Σελίδα
+ Γενικές πληροφορίες
+ Νησιά Ιονίου
+ Ελλάδα - Αρχική Σελίδα

Περισσότερα:
+ Ξενοδοχεία
+ Φωτογραφίες
+ Καιρός
+ Χάρτης
+ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
+ Πτήσεις
+ Πλοία
Σχετικά:
+ Χωριά
+ Παραλίες
+ Εκκλησίες
+ Μουσεία
+ Αρχιτεκτονική
   
 
 
   
Δημιουργία και Copyright GREEKA & Φωτογραφία 360.GR