Ξενοδοχεία.gr: Ελλάδα, Ελληνικά Νησιά, Ξενοδοχεία, Διακοπές

Φρίκες, ΙθάκηΕπιλέξτε προορισμό
Φρίκες - Ιθάκη: Παραλία Φρίκες στην Ιθάκη, Νησιά Ιονίου

 
Φρίκες, Ιθάκη
Ιθάκη Φρίκες 01 Φρίκες, Ιθάκη: Η παραλία Φρίκες είναι μία πολύ όμορφη παραλία, ακριβώς πριν τον ομώνυμο οικισμό, στην Ιθάκη. Το χωριό Φρίκες βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, σε απόσταση περίπου 20 χλμ από το Βαθύ, την πρωτεύουσα και το λιμάνι της Ιθάκης.

Κατά την καλοκαιρινή, υψηλή περίοδο, η παραλία Φρίκες, με τα κρυστάλλινα νερά της προσελκύει πολλούς τουρίστες. Τα νερά στις Φρίκες είναι απαλά χρωματισμένα και αντανακλούν το πράσινο της περιοχής.
 

Η ακτή είναι κυριολεκτικά η απόλαυση των λουόμενων, χάρη στο βουνό Μάρμακας, που με την επιβλητική παρουσία του στην αριστερή πλευρά της παραλίας, είναι υπεύθυνο για δύο μεγάλα πλεονεκτήματα της παραλίας. Πρώτον, για τη μεγάλη έκταση σκιάς που προσφέρει, καθώς επίσης και για τον περιορισμό όλων των δυτικών ανέμων, από τα γαλήνια νερά της παραλίας.

Το χωριό Φρίκες διαθέτει αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια για τους τουρίστες, καθώς επίσης και ταβέρνες, ένα μεγάλο, υπαίθριο night club, που όμως λειτουργεί μόνο κατά την καλοκαιρινή, τουριστική περίοδο.

Ξενοδοχεία στις Φρίκες, Ιθάκη
Δείτε το χάρτη

Ιθάκη Φρίκες 02 Ιθάκη Φρίκες 03  
.............................................................................................................................................
Επιστροφή:
+ Ιθάκη - Αρχική Σελίδα
+ Γενικές πληροφορίες
+ Νησιά Ιονίου
+ Ελλάδα - Αρχική Σελίδα

Περισσότερα:
+ Ξενοδοχεία
+ Φωτογραφίες
+ Καιρός
+ Χάρτης
+ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
+ Πτήσεις
+ Πλοία
Σχετικά:
+ Χωριά
+ Παραλίες
+ Εκκλησίες
+ Μουσεία
+ Αρχιτεκτονική
   
 
 
   
Δημιουργία και Copyright GREEKA & Φωτογραφία 360.GR