Ξενοδοχεία.gr: Ελλάδα, Ελληνικά Νησιά, Ξενοδοχεία, Διακοπές

Δεξά, ΙθάκηΕπιλέξτε προορισμό
Δεξά - Ιθάκη: Παραλία Δεξάς στην Ιθάκη, Νησιά Ιονίου

 
Δεξά, Ιθάκη
Ιθάκη Δεξά 01 Δεξά, Ιθάκη: Η παραλία Δεξά απέχει 1 χλμ από την πρωτεύουσα Βαθύ και βρίσκεται στα δεξιά του λιμανιού, ακολουθώντας το δρόμο που οδηγεί στη βόρεια Ιθάκη.

Η παραλία έχει επιβραβευτεί με Γαλάζια Σημαία, μία αναγνώριση από τον Διεθνές Τουριστικό Οργανισμό για τη διατήρηση της καθαριότητας και άλλων παραμέτρων. Τα ελαιόδεντρα που υπάρχουν πάνω από την παραλία, προσφέρουν σκιά στους λουόμενους. Τα νερά της είναι κρυστάλλινα και γαλάζια. Υπάρχει επίσης ένα beach bar.
 
Η παραλία Δεξά είναι γνωστή για τη βοτσαλωτή της ακτή και την τραχύ της άμμο. Δεν υπάρχουν τόσες πολλές τουριστικές εγκαταστάσεις γύρω από την παραλία, η οποία ωστόσο αποτελεί ένα μέρος ειδυλλιακό.

Το Σπήλαιο των Νυμφών, που βρίσκεται πολύ κοντά στη Δεξά, είναι προορισμός πολλών εκδρομών και περιηγήσεων. Η παραλία της Δεξάς θεωρείται η παραλία όπου ο Οδυσσέας σταμάτησε στο ταξίδι του γυρισμού του στην Ιθάκη, μετά τον Τρωϊκό πόλεμο. Η εύρεση χώρου στάθμευσης μπορεί να είναι λίγο προβληματική.
Ιθάκη Δεξά 02 Ιθάκη Δεξά 03  
.............................................................................................................................................
Επιστροφή:
+ Ιθάκη - Αρχική Σελίδα
+ Γενικές πληροφορίες
+ Νησιά Ιονίου
+ Ελλάδα - Αρχική Σελίδα

Περισσότερα:
+ Ξενοδοχεία
+ Φωτογραφίες
+ Καιρός
+ Χάρτης
+ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
+ Πτήσεις
+ Πλοία
Σχετικά:
+ Χωριά
+ Παραλίες
+ Εκκλησίες
+ Μουσεία
+ Αρχιτεκτονική
   
 
 
   
Δημιουργία και Copyright GREEKA & Φωτογραφία 360.GR