Ξενοδοχεία.gr: Ελλάδα, Ελληνικά Νησιά, Ξενοδοχεία, Διακοπές

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ στην ΕλλάδαΗ Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά: Επιλέξτε προορισμόΠολιτιστικές Εκδηλώσεις στην Ελλάδα: Πληροφορίες για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που διοργανώνονται στην Ελλάδα

 


Πολιτιστικές εκδηλώσεις: Πολιτιστικές εκδηλώσεις και Φεστιβάλ στην ΕλλάδαΣτην Ελλάδα διοργανώνονται πολλά πολιτιστικά δρώμενα.

Τα σημαντικότερα πολιτιστικά φεστιβάλ είναι:

::Το Ελληνικό Φεστιβάλ, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Ηρώδειο. Προσκεκλημένοι του Ελληνικού Φεστιβάλ είναι μεγάλοι ερμηνευτές του θεάτρου, του μπαλέτου, της όπερας, της jazz, της κλασικής μουσικής, κ.τ.λ. Η έναρξη του Φεστιβάλ γίνεται συνήθως αρχές Ιουνίου και η αυλαία πέφτει τέλη Σεπτεμβρίου.

Σύνδεσμοι
Αρχική Σελιδα
Γενικές πληροφορίες
Προορισμοί
Φωτογραφίες
Καιρός
Χάρτες
Παραλίες
Reviews στα αγγλικά
Forums στα αγγλικά
 

:: Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ και Μπλουζ διοργανώνεται κάθε Ιούνιο στο Θέατρο του Λυκαβηττού.
Στο Θέατρο του Λυκαβηττού παρουσιάζονται επίσης θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και παραστάσεις χορού από όλο τον κόσμο.

::Το Φεστιβάλ Επιδαύρου: Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, κάθε Ιούλιο και Αύγουστο, σημαντικές θεατρικές ομάδες ξαναδίνουν ζωή στα έργα του Ευριπίδη, του Σοφοκλή και του Αριστοφάνη, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

:: Το Φεστιβάλ Κκινηματογράφου Θεσσαλονίκης
περισσότερες πληροφορίες...

:: Το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας: διαρκεί από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο και συμπεριλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις αλλά και κλασσικές συναυλίες.

::Το Rockwave Festival: λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι. Προσκεκλημένοι είναι μεγάλα ονόματα της ροκ, του heavy metal και της εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

Επίσης, σε πάρα πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας, διοργανώνονται μικρότερα φεστιβάλ.

 

Οργάνωση του ταξιδιού
ΞενοδοχείαΠτήσειςΠλοίαΕνοικιάσεις ΑυτοκινήτωνΠροσφορές Τελευταίας ΣτιγμήςΕκδρομέςΚρουαζιέρεςΕκδρομές στα νησιάΕνοικιάσεις σκαφών
Οργανώστε τις διακοπές σας μαζί μας

Δημοφιλείς προορισμοί
Σαντορίνη
Μύκονος
Πάρος
Νάξος
Κέρκυρα
Ζάκυνθος
Ρόδος
Κρήτη
 
Επιστροφή:
+
Πληροφορίες

+
Ελλάδα - Αρχική Σελίδα

Περισσότερα:
+
Φωτογραφίες
+ Επιλέξτε προορισμό
+
Ξενοδοχεία

Σχετικά::
+ Φεστιβάλ Εορτές
   
  Ελλάδα >Πολιτιστικά γεγονότα στην Ελλάδα πάνω
 
 
 
  :Δημιουργία και Copyright GREEKA & Φωτογραφία 360.GR
Selectionez une destination