Ξενοδοχεία.gr: Ελλάδα, Ελληνικά Νησιά, Ξενοδοχεία, Διακοπές

Βαθύ, ΣάμοςΕπιλέξτε προορισμό
Βαθύ - Σάμος: Βαθύ, η πρωτεύουσα της Σάμου, Ανατολικό Αιγαίο

 
Βαθύ, Σάμος
Σάμος Βαθύ 01 Βαθύ, Σάμος Η πρωτεύουσα της Σάμου ονομάζεται Σάμος η Βαθύ, όπως και το λιμάνι της πρωτεύουσας, και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό μέρος του νησιού, χτισμένη αμφιθεατρικά σε έναν μεγάλο όρμο.

Έχει περίπου 9000 κάτοικους και συνεχίζει την ανάπτυξη της. Παλιά Βενετικά και νεοκλασικά κτήρια ανακατεύονται με σύγχρονα, σχηματίζοντας ένα ενδιαφέρον σκηνικό.
 
Η πόλη αυτή είναι ένα ζωντανό μέρος γεμάτο τουριστικές ανέσεις, καταλύματα, μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Το λιμάνι του Βαθύ είναι ένα από τα τρία κεντρικά λιμάνια του νησιού.

Ταβέρνες και καφενεία βρίσκονται στην ακτή του και στενά σοκάκια ανεβαίνουν προς τον λόφο, περνώντας ενδιάμεσα των παλιών σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο λιμάνι.

Αυτά τα σπίτια έχουν χτιστεί το ένα κοντά στο άλλο, με στενά παράθυρα και έντονα χρωματισμένους τοίχους. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη για τον επισκέπτη στην πρωτεύουσα της Σάμου, όπως η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, το Βυζαντινό Μουσείο και το εξαιρετικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Δείτε το χάρτη
Σάμος Βαθύ 02 Σάμος Βαθύ 03 Σάμος Βαθύ 04
Σάμος Βαθύ 05 Σάμος Βαθύ 06 Σάμος Βαθύ 07
Σάμος Βαθύ 08 Σάμος Βαθύ 09 Σάμος Βαθύ 10
      Σελίδες 1... 2
.............................................................................................................................................
Επιστροφή:
+ Σάμος - Αρχική Σελίδα
+ Γενικές πληροφορίες
+ Ανατολικό Αιγαίο
+ Ελλάδα - Αρχική Σελίδα

Περισσότερα:
+ Ξενοδοχεία
+ Φωτογραφίες
+ Καιρός
+ Χάρτης
+ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
+ Πτήσεις
+ Πλοία
Σχετικά:
+ Χωριά
+ Παραλίες
+ Εκκλησίες
+ Μουσεία
+ Αρχιτεκτονική
   
 
 
   
Δημιουργία και Copyright GREEKA & Φωτογραφία 360.GR