Ξενοδοχεία.gr: Ελλάδα, Ελληνικά Νησιά, Ξενοδοχεία, Διακοπές

Κάμπος, ΠάτμοςΕπιλέξτε προορισμό
Κάμπος - Πάτμος: Το χωρίο Κάμπος στην Πάτμο, Δωδεκάνησα

 
Κάμπος, Πάτμος
Πάτμος Κάμπος 01 Κάμπος, Πάτμος Ο γραφικός οικισμός του Κάμπου απέχει 11 χμ. από τη Χώρα. Στην ουσία αποτελείται από δυο χωριουδάκια: τον Κάτω Κάμπο και τον Πάνω Κάμπο.

Το σημαντικότερο χωριουδάκι είναι ο Πάνω Κάμπος που έχει για στολίδι του την ωραία εκκλησία του Ευαγγελισμού. Το χωριουδάκι Κάτω Κάμπος είναι ένας μικρός παραλιακός οικισμός 400 κατοίκων.
 
Κτισμένο σε μια εύφορη περιοχή, γεμάτο ασβεστωμένα σπιτάκια και σε απόσταση αναπνοής από κάποιες από τις ωραιότερες παραλίες του τόπου, δεν είναι τυχαίο ότι κάθε καλοκαίρι προσελκύει αρκετούς παραθεριστές που φεύγουν από τη περιοχή με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στη περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε τη μικρή εκκλησία της Παναγίας του Γερανού και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου Εύδημου, η οποία είναι μια από τις παλαιότερες εκκλησίες της Πάτμου.

Στον Κάμπο λειτουργούν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που σας εξασφαλίζουν άνετη διαμονή. Επίσης λειτουργούν εστιατόρια που σερβίρουν νόστιμο φαγητό, διάφορα μαγαζάκια, αλλά και μπαράκια για τη νυκτερινή σας διασκέδαση.

Τοπικά λεωφορεία συνδέουν τον Κάμπο με τα άλλα χωριά και τις παραλίες του νησιού.

Δείτε το χάρτη
Πάτμος Κάμπος 02 Πάτμος Κάμπος 03  
.............................................................................................................................................
Επιστροφή:
+ Πάτμος - Αρχική Σελίδα
+ Γενικές πληροφορίες
+ Δωδεκάνησα
+ Ελλάδα - Αρχική Σελίδα

Περισσότερα:
+ Ξενοδοχεία
+ Φωτογραφίες
+ Καιρός
+ Χάρτης
+ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
+ Πτήσεις
+ Πλοία
Σχετικά:
+ Χωριά
+ Παραλίες
+ Εκκλησίες
+ Μουσεία
+ Αρχιτεκτονική
   
 
 
   
Δημιουργία και Copyright GREEKA & Φωτογραφία 360.GR