Ξενοδοχεία.gr: Ελλάδα, Ελληνικά Νησιά, Ξενοδοχεία, Διακοπές

Πλοία - ΣαντορίνηΕπιλέξτε έναν προορισμόΠλοία - Σαντορίνη, Ελλάδα: Πληροφορίες για τα δρομολόγια των πλοίων

 
Σαντορίνη Φεριμπότ, Ελλάδα: Πληροφορίες για τα δρομολόγια των φεριμπότ !!! Οι παρακάτω πληροφορίες μπορεί να μην είναι πλήρως ενημερωμένες λόγω των συχνών αλλαγών στα δρομολόγια. Μπορείτε, ωστόσο, να δείτε τη βάση δεδομένων μας για να έχετε μια γενική ιδέα !!!

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς συνεπώς, κατά τη διάρκεια κυρίως των καλοκαιρινών μηνών, τα δρομολόγια των πλοίων είναι τακτικά. Πλοία αναχωρούν καθημερινά, πρωί, μεσημέρι ή/και βράδυ από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Η πιο διαδεδομένη διαδρομή είναι: Πειραιάς - Πάρος - Νάξος - Ίος - Σαντορίνη. Από το λιμάνι της Ραφήνας αποπλέουν κυρίως High-
  Speed πλοία.

Από την ίδια την Σαντορίνη, πλοία εκτελούν δρομολόγια ως τη Μύκονο, την Ανάφη, την Αμοργό, την Πάρο, την Ίο, τη Ρόδο και τη Κρήτη.Η απόσταση Πειραιά-Σαντορίνη είναι 130 ναυτικά μίλια. Το ταξίδι με το πλοίο της γραμμής διαρκεί 9 ώρες, 7 ώρες με τα Blue Star Ferries και 4-5 ώρες με High-Speed.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών πλοία αναχωρούν καθημερινά από τα λιμάνια της Αθήνας με προορισμό τη Σαντορίνη. Από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν κυρίως ταχύπλοα πλοία. Το λιμάνι της Ραφήνας βρίσκεται σε απόσταση 1 ώρας (με αυτοκίνητο) από το κέντρο της Αθήνας, ενώ είναι το πλησιέστερο λιμάνι του αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος.

 
........................................................................................................................................
Επιστροφή:
+ Σαντορίνη - Αρχική Σελίδα
+ Γενικές πληροφορίες
+ Ταξίδι - Κυκλάδες
+ Πλοία - Ελλάδα
+
Ελλάδα - Αρχική Σελίδα

Περισσότερα:
+ Ξενοδοχεία
+ Φωτογραφίες
+ Καιρός
+ Χάρτης
+ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
+ Πτήσεις
+ Πλοία
Σχετικά:
+ Χωριά
+ Παραλίες
+ Εκκλησίες
+ Μουσεία
+ Αρχιτεκτονική
 
   
  Ελλάδα > Κυκλάδες > Σαντορίνη Ελλάδα > Πλοία - Σαντορίνη αρχή σελίδας
 
   
  Δημιουργία και Copyright GREEKA & Φωτογραφία 360.GR